top of page

De thuiswerk revolutie is hier

Bijgewerkt op: 7 apr. 2021

We werkten er al jaren naar toe, maar nu zijn we er. Thuiswerken is niet meer een optie, het is een noodzaak. Nu ieder bedrijf deels het werk naar huis heeft verplaatst, is iedereen bewuster geworden van de voordelen van thuiswerken. Waarom niet ook in de toekomst goed voorbereid te zijn op een nieuw coronavirus of variaties daarvan?

Dat hoeft geen blokkade of probleem te zijn. De voordelen van thuiswerken zijn ontelbaar. Zie onze eerdere blogposts voor tips over thuiswerken of communicatie bij thuiswerken.Hoe is het om te gaan thuiswerken voor Korèn?

Bij Korèn heeft het geen vertraging opgeleverd om thuis te gaan werken. We voerden onze samenwerking al via KorènCRM uit. We hadden al de juiste veiligheidsprotocols. Onze verwachting was dat het soepel zou gaan. We hadden niet verwacht dat het zó soepel zou zijn. Hebben we dat kantoor eigenlijk nog wel nodig?


Hoe is het om te gaan thuiswerken met de Korèn?

Voor onze klanten is het dankzij Korèn gemakkelijk werkzaamheden voort te zetten. Overal beschikbaar èn veilig. Ze komen verschillende uitdagingen tegen. Veel activiteiten gaan niet door, servicediensten als kapper aan huis kan tijdelijk niet. Ledenvergaderingen worden afgelast. Dankzij de makkelijke en snelle integratie met TeVeelPapier delen sommige van onze klanten dagelijks de nieuwe ontwikkelingen met hun leden. Zo wordt op een nieuwe manier de band met leden versterkt. Dit is wat het aan leden communiceert: We zijn er ook voor je in moeilijke tijden.


De 7 voordelen van een CRM bij een pandemie


Er zijn nog veel mensen die in Microsoft Excel werken om de ledenadministratie te organiseren. Overgaan op een CRM heeft veel voordelen.

  • Teamwork Met een CRM is het mogelijk om samen met dezelfde ledenadministratie te werken. Je hoeft geen bestanden onderling te versturen. Je houdt gemakkelijk overzicht van wie wat heeft gedaan. Ook kun je in betere CRMs als KorènCRM de rechten beheren van verschillende gebruikers.

  • Minder foutgevoelig Er zijn bedrijven die miljoenen hebben verloren, omdat ze spelfouten in Excel formules hadden. Aangezien je in Excel alles zelf moet doen is het gemakkelijk een fout te maken met grote negatieve gevolgen. De gegevens van een CRM zijn context gerelateerd en over de relatie tussen de gegevens wordt goed nagedacht en er vindt een goede controle plaats. Ook hoeven veel gegevens niet met de hand worden ingevoerd en ook dit voorkomt verdere fouten.

  • Veiligheid Vaak is de gedachte dat het veiliger is om lokaal bestanden te hebben dan in de spreekwoordelijke “cloud”. Het tegendeel is vaak waar. Wanneer je gegevens lokaal opslaat, betekent het dat de toegang tot de computer het belangrijkste bewakingsmiddel is. Eén inbraak of gestolen laptop later en je hebt een datalek. Bij een gedegen CRM horen passende veiligheidsmaatregelen. Zo gebruikt Korèn CRM onder andere authenticatie in twee stappen en staan de gegevens opgeslagen in bewaakte datacentra in Nederland.

  • Overzicht Via handige features als mutatie geschiedenis krijg je meer overzicht op werkzaamheden. Dit maakt samenwerken en van elkaar leren effectiever. Door te kunnen zien wie wat heeft aangepast kun je makkelijk ontdekken als er stelselmatig fouten worden gemaakt. Dit is vooral wanneer je op afstand van elkaar werkt handig. Je hoeft niet te vragen wie het heeft gedaan, je kunt het gelijk zelf zien.

  • Back-up van gegevens Hoeveel werk ben je kwijt als je vandaag je Excel bestand verliest? Als bijvoorbeeld je harddisk ineens defect is en niet te herstellen is? Of bij brand? Uiteindelijk staan gegevens altijd ergens op een harddisk. Bij ons staan gegevens op meerdere locaties met back-ups.

  • Management inzicht Een CRM geeft het management een goed inzicht in ontwikkelingen van diensten en leden. Gegevens worden centraal bijgehouden. Statistieken, verslagen en automatische grafieken geven inzicht in het hele proces.

  • Thuiswerken Ik was er al mee begonnen en ik sluit er nog even mee af. Het werken met KorènCRM thuis is precies hetzelfde als het op kantoor is. Zelfde snelheid, zelfde beveiliging, zelfde effectieve samenwerking.


Start vandaag nog met KorènCRM of stel een vraag.


Comments


bottom of page