top of page

Visie

Lef, specialisatie & betrokkenheid

Korèn staat voor lef, specialisatie en betrokkenheid.

Lef om te kiezen voor no-nonsense oplossingen waarmee onze klanten meetbaar tijdwinst en kostenvermindering realiseren met minder druk op personeel. Korèn is een katalysator voor het creëren van synergie tussen automatisering en procesinrichting.

Specialisatie als het gaat om service en producten. We ontwikkelen primair voor ledenorganisaties, verenigingen, zorginstellingen en non-profits. Korèn is een totaaloplossing voor de gehele customer journey in de context van deze sectoren.

Betrokkenheid tonen we door onze klanten als partners te betrekken door co-creatie op alle niveaus, van bestuur tot de werkvloer. Onze rol als leverancier is die van teamplayer en kan variëren van technisch adviseur tot projectleider.

Cultuur: Korèn is een technisch bedrijf en heeft geen programmeurs maar coders. Het verschil? Een programmeur programmeert tijdens kantooruren, voor een coder is het een levensstijl.

robot+aan.jpg

Missie

Korèn is een totaaloplossing voor ledenorganisaties, verenigingen, non-profits en zorginstellingen. Als SAAS leverancier en partner bieden we standaard-software met service op maat en de nadruk op excellente performance, expert support, custom environment en rapid software development.

Lef

Lef vertaalt zich naar twee concrete thema's: zelfredzaamheid verhogen en framework innovatie. De technische 'know-how' neemt toe onder de bevolking. Daar past een bijbehorende filosofie qua productontwikkeling bij.

Voorwaarde om zowel leden als (externe) partners zoals dienstverleners zelfredzaam te maken is een soepele customer experience vanaf de eerste klik. Een belangrijk onderdeel hiervan is het direct beschikbaar maken van onze producten met klanten en externe partners en leveranciers. Dat doen we bijvoorbeeld via customizable web-apps, waarmee je makkelijk zelf aanpassingen kunt maken. Je kunt daardoor direct actie ondernemen en kosten en tijd besparen op vervelende maatwerktrajecten. Ook bij onboarding processen passen we dit toe.

Wist je dat onze API webkoppeling documentatie altijd up-to-date is en dus nooit verouderd? Alle toevoegingen aan de API worden automatisch in de documentatie gezet. Dat zorgt voor blije webbouwers :)

electronic_supersonic_robot_icon_turned_

Specialisatie

Onze producten zijn niet voor iedereen. Het is speciaal voor ledenorganisaties, zorginstellingen en non-profits. Die beperking van market scope levert een duidelijke focus op: een data-driven platform creëren van waaruit klanten persoonlijk worden bediend.

Het accuraat kunnen segmenteren van relaties is essentieel voor zowel de duurzaamheid van ledenorganisaties als ook het kunnen bedienen van verschillende doelgroepen van ledenorganisaties. Dit gaat hand in hand. Korèn ontwikkelt de tools en voorziet organisaties van advies om doelgroepen op maat te kunnen begrijpen en bedienen.

Betrokkenheid

De betrokkenheid bij Korèn kenmerkt zich door proactiviteit, co-creatie en community. We zijn op de hoogte van de roadmap van onze klanten en bewegen hierin mee met eigen innovatieve ideeën en oplossingen.

n plaats van mee te gaan met de nieuwste hypes en buzzwords krijgen we liever zaken echt gedaan. Korèn ontwikkelt software voor maar ook met klanten. Dit betekent dat er steeds meer sprake is van een symbiotische relatie door deze wisselwerking. Korèn betrekt klanten proactief als praktijk- en kennispartner.

Co-creatie


We zorgen ervoor dat klanten op meerdere niveaus input kunnen leveren op de software met een co-creatie klantenplatform. Dit varieert van input op bestaande functies tot beta en toekomstige functies. Bij de (door)ontwikkeling van alle drie de stadia is er de mogelijkheid om betrokken te zijn als klant vanuit een tandem van management en keyusers. Reguliere gebruikers hebben ook kanalen om te participeren.

Customization


Een van de unieke elementen van onze software is dat we vanuit een SAAS basis ook een custom environment kunnen aanleveren. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij hogere SLA niveaus zelfs long term support mogelijk te maken.

Wortels: Korèn is ooit gestart op basis van een concrete vraag van ledenservice organisaties uit de zorg. Daarom sluit de software zo naadloos op de praktijk aan.

Ontwerp+zonder+titel+(19).png

Organisatie

Vanuit een horizontale organisatiestructuur leveren we klanten dynamische kwalitatieve producten met expert service met een no-nonsense houding en een hands-on werkwijze. Maar we gaan verder. In samenwerking met onze partners stellen we teams met specialisten samen voor uiteenlopende vragen en trajecten. Ook onze klanten spelen een rol vanuit hun eigen specialisme als visionair op eigen werkgebied en eindgebruiker.

organisatie+overzicht.png

Privacy en security first: Wij ontwerpen al onze producten vanuit dit principe. We zijn alert met een vooruitziende blik als het gaat om veiligheid en privacy van de data subjects van onze klanten.

guard.png
bottom of page