Korèn Partners

 
 
ByourBrand klantcontact experts.png

ByourBrand is gespecialiseerd in optimaliseren van het klantcontactproces. 
Veranderingen in het klantcontactproces worden ingegeven door een wens om verbeterde kwaliteit van dienstverlening te leveren tegen lagere kosten. Byourbrand maakt een analyse van de huidige situatie, gaat in gesprek met de organisatie om de gewenste kwaliteit van dienstverlening te bepalen en vervolgens samen te implementeren. Belangrijke winst is te behalen bij bereikbaarheid, in één contact afhandelen van de klantvraag, borging van kwaliteit en uniformiteit door inzet van kennismanagement en verhogen van de communicatieve vaardigheden van medewerkers.

 
Nederland ICT 

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland van Nedap tot Afas en internationale bedrijven zoals Microsoft en Google zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

 
Grafische vormgever Pave.gif

Pavé grafische vormgeving is een klein, overzichtelijk bureau in Amersfoort voor grafische vormgeving, DTP (desktop publishing) en beeldbewerking. Houdt niet van poespas, maar van duidelijkheid en dat is terug te zien in het ontwerp. Communiceren waar het om gaat! Als éénpitter staat een persoonlijke en klantgerichte benadering centraal.