Korèn Partners

 
 
ByourBrand klantcontact experts.png

ByourBrand is gespecialiseerd in optimaliseren van het klantcontactproces. 
Veranderingen in het klantcontactproces worden ingegeven door een wens om verbeterde kwaliteit van dienstverlening te leveren tegen lagere kosten. Byourbrand maakt een analyse van de huidige situatie, gaat in gesprek met de organisatie om de gewenste kwaliteit van dienstverlening te bepalen en vervolgens samen te implementeren. Belangrijke winst is te behalen bij bereikbaarheid, in één contact afhandelen van de klantvraag, borging van kwaliteit en uniformiteit door inzet van kennismanagement en verhogen van de communicatieve vaardigheden van medewerkers.

 
Nederland ICT

NL Digital (Voorheen Nederland ICT) is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland van Nedap tot Afas en internationale bedrijven zoals Microsoft en Google zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

 
logo.jpg

Robuust Computer Solutions zijn onze Data Scientistis en onze partner op het gebied van serverinrichting. mailservers en hardware optimalisatie. Security is bij ons een prioriteit en Robuust fungeert ook als data security sparring partner.

 
68285540b1af62149a8cb718d13f81da57cd755a.jpeg

CHUBB is onze verzekeringspartner. We hebben voor CHUBB gekozen omdat ze specialist op gebied van Cyber Security Insurances zijn met de Pro ICT en Cyber Risk ERM verzekeringen.

 
722-0005-Logo-Data-Pro-Certified_RGB_DTP.jpg

De Data Pro Certificate is gebaseerd op de Data Pro Code, een concrete doorvertaling van de Avg voor verwerkers van persoonsgegevens. De gedragscode is door de Autoriteit Persoonsgegevens goedgekeurd als eerste in Europa..