top of page

Korèn Partners

AllesOnline heeft alles in huis. Alles om bedrijven te helpen te doen waar zíj goed in zijn. Om ze te laten stralen. Want dat is waar zij goed in zijn. Van website tot folder, van beursstand tot autobelettering, van logo tot huisstijl. We werken graag samen als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe websites met koppelingen naar onze software.

download (2).png

NL Digital (Voorheen Nederland ICT) is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland van Nedap tot Afas en internationale bedrijven zoals Microsoft en Google zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

nl+digital.png

Robuust Computer Solutions zijn onze Data Scientistis en onze partner op het gebied van serverinrichting. mailservers en hardware optimalisatie. Security is bij ons een prioriteit en Robuust fungeert ook als data security sparring partner.

logo.jpg

CHUBB is onze verzekeringspartner. We hebben voor CHUBB gekozen omdat ze specialist op gebied van Cyber Security Insurances zijn met de Pro ICT en Cyber Risk ERM verzekeringen.

68285540b1af62149a8cb718d13f81da57cd755a

De Data Pro Certificate is gebaseerd op de Data Pro Code, een concrete doorvertaling van de Avg voor verwerkers van persoonsgegevens. De gedragscode is door de Autoriteit Persoonsgegevens goedgekeurd als eerste in Europa.

722-0005-Logo-Data-Pro-Certified_RGB_DTP
bottom of page