Korèn

Ledenorganisaties, stichtingen en zorgorganisaties verliezen soms het overzicht over hun leden doordat ze met een woud aan applicaties werken die niet goed of zelfs helemaal niet goed op elkaar aansluiten.

Korèn is specialiseert zich in het aanbieden van totaaloplossingen. Waarom 5 programma’s gebruiken als het met 1 kan!? KorènCRM is het pakket voor middel tot grote ledenorganisaties als het gaat om het beheren van al je relaties, van clienten tot leden, van donateurs tot leveranciers. Maar ook voor kleine organisaties hebben we vanaf april een prachtige betaalbare oplossing om je processen in thuis te brengen.

Persoonlijke service aan onze klanten en het waarborgen van privacy en security staan centraal. De software van Korèn past in de woorden van veel van onze klanten naadloos aan op de praktijk van het beheren van relaties.
   

CRM voor ledenservice en cursusbureau

SaaS solution

We leveren onze software uitsluitend als SaaS (Software as a Service). Je huurt onze applicaties per gebruiker, per maand of jaar inclusief software onderhoud en support. We kunnen hierdoor ook snel en direct op eventuele problemen in de software reageren. De grote voordelen van onze SaaS applicatie:

  • Onze software is razendsnel en overal toegankelijk.

  • Je hoeft de software en de benodigde hardware als klant niet aan te schaffen, je huurt het tegen een prima prijs.

  • Onnodig dure servers en serveronderhoud kunnen de deur uit.

  • Updates verrichten we buiten kantoortijden om zodat je hier geen last van hebt.

  • Kritieke problemen kunnen direct worden aangepakt.

  • Wij maken backups van je data en iedere 4 uur wordt er daarbovenop ook een extra backup gemaakt in een tweede datacenter.

  • Hoewel we standaard software leveren is er in tegenstelling tot veel partijen de mogelijkheid om maatwerk aanpassingen uit te voeren in de software.

Service

We hechten veel waarde aan het contact met onze klanten. Snelle en directe support zijn daarom van essentieel belang. Onze helpdesk bestaat uit programmeurs die de software door en door kennen en niet uit medewerkers die voorgekauwde antwoorden geven. We denken met je mee en geven je de beste service mogelijk. 

Privacy & security

Zowel privacy als security zijn een hot topic. Onze software voldoet aan alle moderne eisen om beiden te waarborgen. We houden bij het programmeren we altijd met 'privacy by design' concept in ons achterhoofd. Hiermee zorgen we ervoor dat gebruikers bepaalde gevoelige persoonlijke niet (onnodig) registeren. Ook voorzien we onze klanten van advies hierin mbt hun gebruik van de software en wensen op gebied van functionaliteiten.
Op gebied van security hebben we een uitgebreid pakket aan organisationele en technische maatregelen en processen die de veiligheid waarborgen. We monitoren bijvoorbeeld actief gebruikersrecht en zorgen ervoor dat applicatiebeheerders maandelijks een rapportage ontvangen van (verdachte) gebruiker activiteit. Andere maatregelen die we nemen zijn o.a. tweefactor authenticatie, IP whitelisten, SSL beveilligde verbindingen, isolatie van gegevens en meer.

BSN Zorg Keurmerk RB /IV +

BSN Zorg Keurmerk RB/IV +

Onze software is in het bezit van de hoogste certificering als het gaat om BSN verificatie. Hiermee kun je, mits je over een geldige licentie beschikt, NAW gegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) opvragen ter verificatie. Dit is een must voor iedere zorgorganisatie en andere organisaties die autorisatie hebben om het burgerservicenummer op te vragen. 

Datacenter

Onze software wordt gehost op private dedicated servers welke voldoen aan de hoogste eisen op gebied van security. Het datacenter bezit de volgende certificeringen:

NEN 7510

NEN 7510

ISO 27001

ISO 27001

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001