top of page

Over ons

Korèn is een totaaloplossing voor ledenorganisaties, verenigingen, non-profits en zorginstellingen. Als SAAS leverancier en partner bieden we standaard-software met service op maat en de nadruk op excellente performance, expert support, custom environment en rapid software development.

 

Wij onderscheiden ons door het aanbieden van alles-in-één oplossingen. Dit doen we met een breed pakket aan online oplossingen in combinatie met een no nonsense aanpak. We zijn wars van lange implementatie trajecten maar houden van directe actieplannen waarmee we doelgericht onze klanten helpen om wat ze al goed nog beter te doen en wat nog beter kan te helpen verbeteren.

Als eerste kijken we altijd of we een goede match zijn met een klant. Onze werkwijze past niet bij iedereen.  Als we wel een match zijn dan stellen we een actieplan op voor het uitrollen van de software, procesoptimalisatie en inrichting. Als derde stap denken we mee in je groeikansen. Of het nou groei is in kwaliteit of aantallen. We ondersteunen je waar nodig en ontwikkelen de software altijd door vanuit onze eigen visie met input van onze klanten.

Bij die ondersteuning hoort ook de persoonlijke service aan onze klanten en het waarborgen van privacy en security. Beide staan centraal. De software van Korèn past in de woorden van veel van onze klanten naadloos aan op de praktijk van het beheren van relaties.
   

SaaS solution

We leveren onze software uitsluitend als SaaS (Software as a Service). Standaard online software, en daarmee stabiel en robuust, maar met maatwerk toevoegingen waar nodig. Je huurt onze applicaties inclusief software onderhoud en support. We kunnen hierdoor ook snel en direct op eventuele problemen in de software reageren. De grote voordelen van onze SaaS applicatie:

  • Onze software is razendsnel en overal toegankelijk.

  • Je hoeft de software en de benodigde hardware als klant niet aan te schaffen, je huurt het tegen een prima prijs.

  • Onnodig dure servers en serveronderhoud kunnen de deur uit.

  • Updates verrichten we buiten kantoortijden om zodat je hier geen last van hebt.

  • Kritieke problemen kunnen direct worden aangepakt.

  • Wij maken back-ups van je data en iedere 4 uur wordt er daarbovenop ook een extra back-up gemaakt in een tweede datacenter.

  • Hoewel we standaard software leveren is er in tegenstelling tot veel partijen de mogelijkheid om maatwerk aanpassingen uit te voeren in de software.
     

Service

We hechten veel waarde aan het contact met onze klanten. Snelle en directe support zijn daarom van essentieel belang. Onze helpdesk bestaat uit coders die de software door en door kennen en niet uit medewerkers die voorgekauwde callcenter antwoorden geven. We denken met je mee en geven je de beste service mogelijk. 

Privacy & security

Zowel privacy als security zijn een hot topic. Onze software voldoet aan alle moderne eisen om beiden te waarborgen. We programmeren met 'privacy by design en privacy by default' in ons achterhoofd. Hiermee zorgen we ervoor dat gebruikers bepaalde gevoelige persoonlijke informatie niet (onnodig) registeren. Ook voorzien we onze klanten van advies hierin m.b.t. hun gebruik van de software en wensen op gebied van functionaliteiten.
Op gebied van security hebben we een uitgebreid pakket aan organisationele en technische maatregelen en processen die de veiligheid waarborgen. Applicatiebeheerders beschikken over monitoringstools om verdachte gedrag van gebruikers in te kunnen zien. Andere maatregelen die we nemen zijn o.a. tweefactor authenticatie, SSL beveiligde verbindingen, isolatie van gegevens en meer. Bekijk ook hier hoe we je AVG proof helpen maken.

Korèn

Data Pro Code

We zijn AVG compliant en tonen dit aan met het behalen van de Data Pro Code certificering. Dit is het enige keurmerk voor Verwerkers. We vinden de privacy en security van data subjects (betrokkenen) heel belangrijk en helpen onze klanten om ook te voldoen aan de AVG door hen de juiste functionaliteit en niveau van privacy en security te bieden. Hierdoor kunnen hun relatie er zeker van zijn dat ze er alles aan doen om de privacy van de gegevens van hun klanten te waarborgen.

BSN Zorg Keurmerk RB/IV +

Onze software is in het bezit van de hoogste certificering als het gaat om BSN verificatie. Hiermee kun je, mits je over een geldige licentie beschikt, NAW gegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) opvragen ter verificatie. Dit is een must voor iedere zorgorganisatie en andere organisaties die autorisatie hebben om het burgerservicenummer op te vragen. 

data+pro+code+certified.png
bsn+zorg+keurmerk+RB+IV++.jpg

Datacenter

Onze software wordt gehost op private dedicated servers welke voldoen aan de hoogste eisen op gebied van security. Het datacenter bezit de volgende certificeringen:

NEN+7510+datacenter.png
iso+14001+datacenter.png
iso+27001+datacenter.png
iso+9001+datacenter.png
bottom of page