top of page

Waarin onderscheidt KorènCRM zich? Ledenportal of API koppeling (Deel 5)

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

Hoe onderscheidt KorènCRM zich van andere ledenadministratie software? In deze 10-delige serie geven we inzicht in de unieke mix van modules een functies waarmee KorènCRM misschien wel de juiste match is voor jouw organisatie. De afzonderlijke functies zijn wellicht niet ieder uniek maar de mix aan functionaliteiten in een standaard softwarepakket is dat wel.

In dit vijfde deel van de serie gaan we in op de twee opties die je hebt als het gaat om het creëren van een ledenportal. Onze standaard ledenportal en de mogelijkheid om je website te koppelen aan KorènCRM via onze API.

Leden portal Als klant van Korèn heb je gratis de beschikking over onze standaard leden portal. Dit is webapp wat neerkomt op een responsive mobile first website met talloze opties voor interactie met je leden. Hier een lijst met de belangrijkste features:

  1. CMS in KorènCRM zelf. Je kunt de visuele en tekstuele content van de webapp aanpassen in onze CRM.

  2. Je kunt zowel kleuren aanpassen en je logo toevoegen om een eigen feel te geven aan de webapp,

  3. Bestaande relaties en leden kunnen hun gegevens met een unieke code ontsluiten.

  4. Nieuwe relaties en leden kunnen zich registreren.

  5. Relaties die zich aanmelden als nieuw maar al in de database zitten worden gematcht.

  6. Slimme aanmeldformulier voorkomt veel voorkomende invoer fouten en daarmee database vervuiling (bijv. ingevuld ‘Van Den Berg’ zal automatisch in ‘van den Berg’ veranderen en je kunt op meerdere manieren een geboortedatum invullen want de software begrijpt wat je invoert.

  7. Alle aanvragen komt in een filter terecht en je kunt deze accepteren of weigeren met de druk op een knop.

  8. Bij gebruik van de servicemodule kunnen leden dienst afnemen.

  9. Bij gebruik van de cursusmodule is je actuele cursusagenda zichtbaar en kunnen cursisten zich aanmelden ervoor.

  10. Je kiest zelf welke diensten en cursussen je wel of niet zichtbaar (en eventueel wel/niet aanvraagbaar) laat zijn online.

API

Via de API heb je natuurlijk de bovenstaande opties maar kun je ook natuurlijk voor een eigen inrichting kiezen omdat het dan om je eigen custom website gaat. We kunnen ism onze partners ook het hele traject op ons nemen rondom de ontwikkeling van een nieuwe website. Het handige hiervan is dat je 1 aanspreekpunt hebt. We kunnen ook de projectleiding in onze handen nemen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden door te nemen.

Comments


bottom of page