top of page

Waarin onderscheidt KorènCRM zich? Korèn Mobile (Deel 8)

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

 Mobiele crm read only

Hoe onderscheidt KorènCRM zich van andere ledenadministratie software? In deze 10-delige serie geven we inzicht in de unieke mix van modules een functies waarmee KorènCRM misschien wel de juiste match is voor jouw organisatie. De afzonderlijke functies zijn wellicht niet ieder uniek maar de mix aan functionaliteiten in een standaard softwarepakket is dat wel.

Met Korèn Mobile heb je ook de optie om relatiegegevens mobiel in te kunnen zien maar ook openstaande taken uit te voeren en dit te melden. De mobiele versie van KorènCRM fungeert als een app maar is technisch gezien een webapp en overal bereikbaar mits er een internet verbinding is. Hier een lijst met enkele voordelen:

  1. Je kunt meteen zien of iemand bijvoorbeeld lid is of servicediensten afneemt of zich heeft ingeschreven voor cursussen. Je krijgt dus snel een indruk van een relatie naast de NAW gegevens en contactgegevens.

  2. Zoek relaties op op basis van naam, relatienummer of kixcode (postcode + huisnummer).

  3. Google maps integratie voor navigatie naar een relatie KorènCRM gebruikers krijgen bovendien drie read only accounts gratis ter beschikking.

  4. Beveiligd met two step authentication net als de reguliere KorènCRM

  5. De laatste contactmomenten zijn zichtbaar. Wel zo handig als je daar eventueel aan kan refereren: “Onlangs heeft een collega van mij u gesproken over…”

  6. Iedere KorènCRM klant krijgt de beschikking over 3 gratis read only accounts.


Bekijk Korèn Mobile en KorènCRM in een demo. Vraag deze hier vrijblijvend aan!


Comments


bottom of page