top of page

Nieuwe Intuïtieve Zoekscherm

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

We hebben een nieuw relatie zoekscherm toegevoegd aan de software. Met dit scherm is het nu makkelijker en sneller om relaties te zoeken. Daarnaast kun je de zoekvelden die je het vaakst gebruikt vastzetten. Zo krijg je een zoekscherm aangepast op je eigen voorkeuren.

Relatie zoeken

Om de gegevens van een relatie te kunnen bekijken voer je een zoekopdracht uit. In de bovenste zoekbalk kun je vrij zoeken op verschillende velden tegelijkertijd. Je kunt een naam, geboortedatum, kixcode, postcode of relatienummer invoeren of een combinatie hiervan. Als je meerdere zoekwaardes invoert kun je deze scheiden door middel van een komma. Zowel naam als kixcode hoeven niet volledig te zijn, de eerste paar letters volstaan om zoekresultaten te tonen. Klik op de zoekicoon rechts om de zoekactie te starten. Om alle zoekvelden leeg te maken (alleen ingevulde vastgepinde zoekvelden worden niet leeg gemaakt) klik je op de reset knop.

Extra filters

Wanneer je wilt zoeken op een ander zoekveld, kun je een extra filter toevoegen. Daarna kun je de gewenste zoekwaarde in dat filter veld invoeren. Je kunt deze weer verwijderen met het kruisje rechts van de filter.

Je bepaalt namelijk zelf welke filters je gebruikt om naar relaties te zoeken. Voortaan is er 1 hoofd zoekveld die aan te vullen is met filters. Sommige filters maken gebruik van open velden die ingevuld kunnen worden en weer anderen hebben dropdowns met vaststaande items waaruit je kunt kiezen.

Filters vast zetten

Als je vaak gebruik maakt van dezelfde filters dan kun je deze filters vastzetten met het prikkertje aan de linker kant van de filter. KorènCRM zal de vast gepinde zoekvelden onthouden en iedere keer dat je gaat zoeken verschijnen deze velden.

Als je dit doet terwijl er al een zoekwaarde in de filter staat, zal deze waarde ook worden vastgezet. Dus als je het zoekveld “Abonnement” selecteert, daarna een abonnement uit de dropdown kiest en daarna ervoor kiest om hetzoekveld vast te pinnen zal deze voortaan altijd gevuld verschijnen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld altijd op een specifiek abonnement zoekt.

Je kunt dit altijd weer wijzigen door vast gepinde zoekvelden weer te verwijderen.

bottom of page