top of page

Match, Actieplan, Groei!

Bijgewerkt op: 19 feb. 2020

 

Als SaaS leverancier vinden we dat alles begint bij een goede match. Wij zijn niet een geschikte leverancier voor iedere organisatie en niet iedere organisatie past bij ons. Dit kun je in de eerste plaats alleen ontdekken door onze werkwijze, software en roadmap naast je eigen processen, ambities en visie als organisatie te leggen.


Als we een match blijken te zijn dan stellen we een actieplan samen zodat je zsm aan de slag kunt. Natuurlijk is een zorgvuldige implementatie belangrijk “but don’t overdo it!” In een dynamische wereld kan er in korte tijd veel veranderen dus is het zaak om aan de belangrijkste voorwaarden te voldoen en en daarmee hoof- en bijzaken te scheiden. Hierbij hanteren we de “als alles belangrijk is, is niks belangrijk” principe en zorgen we dat je zsm aan de slag kunt door training op maat, in depth support en expertise.


Daarna wil je groeien. In kwaliteit. In aantallen. Wij helpen je graag mee. We houden van groei en hebben een hekel aan stagnatie. Vrijwel maandelijks voegen we nieuwe features en verbeteringen toe aan de software die je kunnen helpen groeien.

Klik onderaan als je vrijblijvend in gesprek wilt over de mogelijkheden.

 

bottom of page