top of page

Gratis ledenadministratie & het addertje

Bijgewerkt op: 16 feb. 2021

UPDATE: Per 1 januari 2019 is Korèn Free niet meer beschikbaar voor nieuwe aanmelders. Dit systeem is vervangen door Korenter, de ledenadministratie voor ledenorganisaties met een klein budget. Je kunt Korenter geheel vrijblijvend 2 maanden uitproberen. Kijk voor meer informatie op https://korenter.nl/ of start direct via deze link.

 

Met Korèn Free bieden we kleine verenigingen, stichtingen en ledenorganisaties een gratis versie van onze ledenadministratie software. De software is een SaaS oplossing (Service as a Software) en is dus online beschikbaar, je hoeft dus niets te downloaden. Je kunt tot 500 relaties toevoegen en 1000x per jaar factureren. Ook kun je gebruikmaken van een gratis leden webapp waarmee leden zich kunnen registreren en hun gegevens en facturen kunnen inzien.

Maar voor wie is dit geschikt?

De software zal niet voor iedereen een goede match zijn. Het kan zijn dat je het te uitgebreid vindt of dat je niet op zoek bent naar een CRM met ledenapp maar naar iets simpelers. Hier is een lijst met features die je in Korèn Free WEL krijgt:

  1. Relatiekaart met NAW gegevens, bankgegevens, geboortedatum, statussen, communicatiegegevens, statussen (zelf in te delen kenmerken), opmerkingen, waarschuwingen, factuuroverzicht en meer.

  2. Taakbeheer

  3. Contactbeheer met contact historie

  4. Facturatie naar je leden

  5. Incasso runs (aanmaak incasso bestand)

  6. Debiteurenbeheer

  7. Bankafschrift import

  8. Mutatie log (een overzicht van alle wijzigingen per relatie)

  9. Duplicaten check

  10. Relatieimport in bulk

Het addertje

We kregen de vraag van iemand die interesse had wat nou het addertje was. Dat is simpel: er zit een maximaal aantal relaties (500 relaties in totaal) die je onder het Free Abonnement kunt toevoegen en een maximum aantal facturen (1000!) per jaar.

Daarnaast zijn er ook bepaalde premium features waar je geen gebruik van kunt maken zoals bijvoorbeeld bulkmailingen, iDEAL en de API. Ook kun je geen gebruikmaken van onze helpdesk, wel van onze helpsite.

Nou kun je al upgraden naar voor slechts 15 euro in de maand naar Korèn Light om meer relaties (tot 2000) te kunnen toevoegen en facturen (tot 4000 per jaar) te kunnen sturen.

We maken erg geen geheim van dat we Free gebruiker allerlei mogelijkheden geven om up te graden naar betaald abonnement. Zo is er binnenkort de mogelijkheid om een Mollie koppeling toe te voegen. Je betaalt dan geen abonnementskosten maar wel transactiekosten.

UPDATE: we ontwikkelen momenteel een nieuwe versie en daarom geven we op dit moment geen nieuwe omgevingen uit. Wel kun je alvast een nieuwe omgeving reserveren, dan krijg je bericht als deze beschikbaar is.

Comments


bottom of page