top of page

De Ledenportal: een onmisbare schakel

Bijgewerkt op: 17 feb. 2020


Een online ledenportal is een onmisbaar onderdeel voor iedere moderne ledenorganisatie. Onder portal verstaan we een website/webapp of app waarop leden kunnen inloggen om hun eigen gegevens in te zien en het liefst ook wijzigingen aanbrengen, in contact met jou of andere leden kunnen komen en ook diensten en producten bestellen. Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van een ledenportal.

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een portal:

  1. Als leden zelf hun gegevens kunnen aanpassen dan scheelt dit jou werk. Jij hoeft een nieuw adres niet meer in te voeren of een verhuizing te registeren. Je leden kunnen dit zelf doen!

  2. Leden kunnen je ook bereiken buiten kantooruren om. Ze kunnen via je portal een dienst aanvragen of een wijziging doorgeven wanneer het henzelf goed uitkomt.

  3. Registratie van nieuwe leden is ook eenvoudig. Ze kunnen zich direct inschrijven zonder tussenkomst van een medwerker.

  4. Geautomatiseerde bevestigingen: Als iemand een dienst aanvraagt of product afneemt kan er direct een bevestiging van de aanvraag/bestelling worden gestuurd op automatische wijze.

  5. Als je gebruik maakt van onze portal kun je een actuele cursus/activiteiten -agenda online beschikbaar stellen kunnen leden zichzelf inschrijven voor een activiteit of cursus.

  6. Auditfunctie: je kunt de wijzigingen die leden doorvoeren inzien. In onze ledenportal is het zo dat alle wijzigingen worden opgevangen in een filter. Vervolgens kun je wijzigingen van leden met een druk op de knop goedkeuren. Zo voorkom je database vervuiling.

En nog veel meer!


Comments


bottom of page