top of page

Waarin onderscheidt KorènCRM zich? Ledenpas direct afdrukken (Deel 3)

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

Hoe onderscheidt KorènCRM zich van andere ledenadministratie software? In deze 10-delige serie geven we inzicht in de unieke mix van modules een functies waarmee KorènCRM misschien wel de juiste match is voor jouw organisatie. De afzonderlijke functies zijn wellicht niet ieder uniek maar de mix aan functionaliteiten in een standaard softwarepakket is dat wel.

Hoe wel we steeds meer zaken digitaliseren is een ledenpas nog steeds relevant voor ledenorganisaties. Er is een speciale mailingpas functie om in bulk passen te versturen vanuit KorènCRM.

Vanuit KorènCRM is het daarnaast mogelijk om direct een pas af te drukken als je over een pasjes printer beschikt. Ook kun je een bestand naar de drukker opsturen om te laten printen.

Stel dat een lid zijn of haar pas verliest dan kun je deze direct uitprinten en per post opsturen. Zo kun je dit proces snel afhandelen zonder dat er al te veel tijd tussen zit. Klant heeft snel zijn of haar pas terug en jij kunt dergelijke verzoeken snel verwerken, iedereen tevreden!

bottom of page