top of page

Preview: Korenter, leden & donateurbeheer, simpel & secuur

Bijgewerkt op: 17 feb. 2020

We merken dat veel kleinere verenigingen, stichtingen en leden organisaties hun leden of donateursbeheer voeren in onbruikbare, verouderde of niet passende software of in Excel. Hier zijn talloze nadelen die uiteenlopen van ondermaatste en omslachtige functionaliteit t/m onveiligheid. Binnenkort is de software beschikbaar voor iedereen, vul je mailadres onderaan deze blog in om je reservering alvast door te geven!

We hebben als Korèn daarom Korenter ontwikkeld, online software voor relatiebeheer speciaal voor kleinere organisaties. Robuuste software, eenvoudig en veilig. Hier zijn enkele voordelen aan het gebruik van Korenter.


Snel opstarten Ons doel is om je met zo min mogelijk gedoe te laten opstarten met Korenter. Binnen een mum van tijd heb je je systeem zelf opgestart, je instellingen ingesteld, relaties geïmporteerd/ingevoerd en standaard emails/brieven gepersonaliseerd en meer zodat je snel aan de slag kunt.

Eenvoudig in gebruik De software is gemakkelijk te gebruiken, je voegt o.a. makkelijk relaties toe, factuureert in 1x al je leden, emailt direct vanuit de software en nog veel meer. Ook kun je snel al je relaties opzoeken met een zoekscherm die je ook op maat kunt instellen.


Betaalbaar Je maakt al gebruik van Korenter v.a. 6,- in de maand en je eerste maand is gratis! Zodoende kun je kijken of de software goed bij je organisatie past

Secuur Je beschikt met Korenter over alle noodzakelijke AVG functionaliteiten zodat je kunt voldoen aan eisen zoals dataportabiliteit, recht op vergetelheid en recht op inzage.


Ontwikkeling We ontwikkelen de software voortdurend door en voegen met regelmaat nieuwe features toe. Het is ook altijd mogelijk om

———Update———

Je kunt direct aan de slag en de eerste drie maanden zijn gratis!

Comments


bottom of page