top of page

Waarin onderscheidt KorènCRM zich? AVG/GDPR functionaliteit (Deel 7)

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

Hoe onderscheidt KorènCRM zich van andere ledenadministratie software? In deze 10-delige serie geven we inzicht in de unieke mix van modules een functies waarmee KorènCRM misschien wel de juiste match is voor jouw organisatie. De afzonderlijke functies zijn wellicht niet ieder uniek maar de mix aan functionaliteiten in een standaard softwarepakket is dat wel.

KorènCRM is AVG proof software. Je kunt met de software aan de rechten van betrokkenen voldoen doormiddel van functies tbv recht op vergetelheid, recht op inzage, recht op dataportabiliteit, recht op correctie en meer. Ook kun je een bewaartermijn instellen voor gegevens en krijg je daarmee een reminder om gegevens tijdig te verwijderen zodat je eenvoudig kunt voldoen aan wat er in je privacy statement staat.

Autorisaties Met ons autorisatiestructuur kun je ervoor zorgen dat gebruikers(groepen) alleen toegang krijgen tot gegevens waartoe ze bevoegd zijn om die in te zien en processen waartoe ze bevoegd zijn om die uit te voeren. De software waarschuwt ook bij het toekennen van kritieke permissies en geeft voorbeelden van wat een gebruiker met een dergelijke permissies zou kunnen doen. Zo kun je een goede afwegingen maken hierin ook als het gaat om het inzien van bijzondere persoonsgegevens.

bottom of page