top of page
Careyn.png

Korting op het hele aanbod

 

Careyn Plus helpt mensen met én zonder zorgondersteuning verder. Ze bieden services aan die cliënten helpen bij het dagelijks leven of het nou gaat om persoonlijke verzorging of tuinonderhoud. Met de CareynKaart krijgen leden korting op vrijwel het hele aanbod van Careyn.

Veel te bieden

Careyn heeft haar vele leden ook heel veel te bieden. Careyn Plus maakt daarom al veel jaren gebruik van een uitgebreide versie van KorènCRM voor o.a. het voeren van ledenadministratie, comfortdiensten, personenalarmering, cursussen en vakanties. Naast veel modules uit onze standaard producten en dienstverlening hebben we voor Careyn Plus ook specialistische producten gemaakt zoals de vakantiemodule voor het organiseren van reizen voor hun leden.

careynkaart.JPG
Careyn case diensten.png

AVG proof

Door de AVG tool kunnen Careyn medewerkers eenvoudig gehoor geven aan verzoeken van data subjects (betrokkenen). Zo kan er met de druk op de knop een computer leesbaar bestand worden gegenereerd om te voldoen aan verzoeken op recht op vergetelheid. Door de bewaartermijn alert is het duidelijk wanneer relatiegegevens moeten worden verwijderd.  

Digitaal benaderbaar

De leden website van Careyn plus is ontwikkeld door Xuntos. Via de interactieve portal op careynplus.nl kunnen leden een account aanmaken, zich abonneren op het servicepakket van Careyn Plus (en optioneel direct betalen via iDEAL) en hun eigen gegevens wijzigen, Ook kunnen ze medeleden hier toevoegen. In nauwe samenwerking met Xuntos, die de website hebben ontwikkeld met Umbraco zorgen we ervoor dat Careyn digitaal benaderbaar is door hun leden en door deze digitale slag voor

bottom of page