top of page

Waarin onderscheidt KorènCRM zich? Zorg software (Deel 6)

Bijgewerkt op: 26 feb. 2020

 Zorg crm

Hoe onderscheidt KorènCRM zich van andere ledenadministratie software? In deze 10-delige serie geven we inzicht in de unieke mix van modules een functies waarmee KorènCRM misschien wel de juiste match is voor jouw organisatie. De afzonderlijke functies zijn wellicht niet ieder uniek maar de mix aan functionaliteiten in een standaard softwarepakket is dat wel.

Naast een CRM voor ledenadministraties is KorènCRM ook zeer geschikt als CRM voor de zorg. Met veel ervaring in de zorg en zorg specifieke oplossingen kan Korèn het verbindingstuk vormen in jouw zorgorganisatie. Dit zijn 10 redenen waarom zorgorganisaties kiezen voor KorènCRM:

  1. KorènCRM is uitermate goed ingericht voor zorg. Onze Alarm module is bijvoorbeeld uniek en helpt je overzicht te houden over alle administratie rondom personenalarmering. Koppelingen met o.a. Vecozo, Nedap en SBV-Z zijn ook beschikbaar.

  2. Door ons AVG proof autorisatiesysteem is het mogelijk om bepaalde gedeeltes in de software, bijvoorbeeld het cliëntdossier, goed af te schermen voor groepen gebruikers.

  3. Rechten van betrokkenen zijn gewaarborgd in KorènCRM. Je kunt heel eenvoudig aan een dataportabiliteitsverzoek, recht op inzage of recht op vergetelheid voldoen.

  4. Voor ledenservices in de zorg worden onze servicemodules (voor het bemiddelen van comfortdiensten) en cursusmodules (naast cursussen ook geschikt voor uitjes) veelvuldig ingezet.

  5. Met onze API kunnen we een koppeling maken met de website en hiermee bijvoorbeeld het aanmeldproces van nieuwe leden/clienten en het afnemen van diensten digitaliseren.

  6. Met onze consultants kunnen we meedenken in het stroomlijnen van het klantcontactproces om te zorgen dat je meer klanttevredenheid kunt creeeren door snelle, beter en accurater te reageren in je communicatie.

  7. Korèn Mobile, de mobiele read-only versie van KorènCRM kan gebruikt worden in thuiszorgwinkels om te zien of iemand lid is en daardoor recht heeft op korting simpelweg door het invullen van de Kixcode.

  8. Two way authentication bij inloggen. Ook zijn er login monitoring tools beschikbaar.

  9. Onze Zorgbureau module is bij uitstek geschikt voor het bemiddelen van ZZP’ers in de zorg/huishoudelijke hulp, iets dat steeds meer voorkomt in de zorg.

  10. Security is voor ons een serieuze zaak. Persoonsgegevens worden op goed beveiligde servers (NEN 7510, ISO 27001, ISO 9001 enz.) in Nederland opgeslagen.

bottom of page