Korèn Free, gratis ledenbeheer software

 Gratis ledenbeheer software 

Veel kleinere verenigingen en ledenorganisaties verzorgen hun ledenadministratie in Excel of Access. Hoewel dit prima kan, is KorènCRM speciaal ingericht voor ledenbeheer en ook gratis.

Hoewel we betaalbare tarieven hanteren weten we dat dit voor kleinere verenigingen, donateurs- en ledenorganisaties toch een drempel kan zijn. Speciaal voor deze groep zijn we gestart met Korèn Free.

1000 x gratis factureren

Organisaties mogen tot 500 relaties invoeren in het systeem en tot 1000 factureren per jaar versturen. Dat betekent dat het mogelijk is om alle leden jaarlijkse factuur te sturen voor hun bijdrage en ook een automatische incasso te draaien van de software en dat ze daarnaast nog facturen kunnen sturen naar bijvoorbeeld sponsoren.

Plug-and-Play

We vinden het bijzonder om zo de kleine vereniging of ledenorganisatie verder te helpen. Het is ook een van de redenen om bijvoorbeeld onze in-software help functie uit te breiden en te verbeteren waardoor het echt plug-and-play wordt. Het is natuurlijk geen geheim dat we hopen dat een paar Korèn Free klanten doorstromen door groei naar reguliere betalende KorènCRM klanten. We denken echter dat we hiermee aan een behoefte van kleinere organisaties voorzien zonder dat ze hier de hoofdprijs voor moeten betalen.

Features

Onze insteek is dat Korèn Free gebruikers qua features eigenlijk te veel krijgen voor niets. Want naast de uitgebreide ledenadministratie functionaliteiten krijgen klanten een volledige CRM voor het beheren van o.a. contacten en taken en daarbovenop ook een gratis zelf te stijlen leden webapp.  Hier is kort samengevat wat Korèn Free klanten krijgen:

-Ledenbeheer
-CRM met contactmanagement & takenbeheer
-1 gebruiker
-500 relaties invoeren
-1000 facturen versturen op jaarbasis
-Online ledenapp
-SaaS gehost op goed beveiligde servers

UPDATE: we ontwikkelen momenteel een nieuwe versie en daarom geven we op dit moment geen nieuwe omgevingen uit. Wel kun je alvast een nieuwe omgeving reserveren, dan krijg je bericht als deze beschikbaar is.