Te Veel Papier - Email marketing

 email marketing mailchimp alternatief

We lanceren begin 2018 Te Veel Papier, een Nederlands alternatief voor Mailchimp. Vul je mailadres hier in als je op de hoogte gehouden of als je alvast een lijst met functionaliteiten en abonnementsprijzen wilt inzien. Je kunt al vanaf 15,- in de maand van start! Waarom zou je voor een alternatief voor Mailchimp gaan? Hier zijn de 5 redenen:

  1. Goedkoper - Bij Mailchimp start je idd gratis maar zodra je veel relaties toevoegt moet je betalen... Bij Te Veel Papier kun je onbeperkt relaties toevoegen want je betaalt voor de hoeveelheid mails die je verstuurt. Je betaalt dus voor het verbruik. 
  2. Safety first - Je data staat op Nederlandse servers opgeslagen en niet in de V.S. Daarbij beschikt de datacenter waar alle gegevens zijn opgeslagen over een ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging en voldoet deze aan de NEN7510 richtlijnen.
  3. Functionaliteiten - qua functionaliteiten kan Te Veel Papier prima op tegenover Mailchimp. Of het nou gaat om de drag & drop editor, statistieken, rapportages of leads verzamelen. Het zit er allemaal in!
  4. Nederlandse software - de software is Nederlandstalig en daardoor sneller te begrijpen omdat het bepaalde typ[ische marketing vakjargon vermijdt.
  5. Training - het is mogelijk om training op locatie te krijgen met de software.

Het is ook mogelijk om Te Veel Papier te koppelen aan KorènCRM zodat je ook je leden, cursisten en andere relaties met gemaakt kunt mailen vanuit je CRM. Er zijn ook koppeling mogelijk om te koppelen met andere veel gebruikte software zoals Magento, Prestashop, Drupal, Zapier, Wordpress en meer!