top of page

5 redenen om je ledenadministratie online te voeren

 online ledenbeheer software saas

Het is belangrijk om je ledenbeheer online doen met een SaaS programma of tenminste je Excel documenten via een cloud dienst (bijv. google drive) beheren.

1. Toegankelijkheid

Overal en ten alle tijden toegang tot je documenten hebben. Laptop thuis vergeten is geen probleem. Dan log je gewoon ergens anders in en presto: je kunt gewoon doorwerken. Zolang je een internet verbinding hebt zit je goed!

2. Back ups

Iedereen kent het, of je hebt het meegemaakt of iemand die je kent is het overkomen. Je hebt iets opgeslagen op je harde schijf en je computer crasht. Je bent alles kwijt! Dit probleem bestaat niet als je in de cloud werkt want alles is in de cloud opgeslagen. Hooguit hetgeen waar je net mee bezig was kun je kwijt zijn. Al zou dit de enige reden zijn om online te werken het de moeite waard zijn!

3. Samenwerken

In hetzelfde systeem tegelijkertijd werken en collaboratief relaites, documenten en meer bewerken. Dat is wat anders dan “stuur mij deze files dan bewerk ik ze en stuur ik ze terug”. Dat wil je jezelf en niemand anders meer aan doen toch?

4. Wijzigingen bewaren

Met adequate leden software is er een mutatielog beschikbaar waarmee je wijzigingen in NAW gegevens kunt terugzien. Ook kun je dan zien wanneer er wijziging is gemaakt en door wie.

5. Download gratis onze gratis online tips voor ledenorganisaties en verenigingen door hieronder te klikken!


bottom of page