montylov-206776-unsplash.jpg

AVG tool voor recht op inzage, vergetelheid en dataportabiliteit

We ontwikkelen een nieuwe tool waarmee er vanuit KorènCRM een bestand kan worden gegenereerd met alle mogelijke gegevens van een relatie (inclusief dossier). Deze kun je vervolgens downloaden en zelf op een eigen (beveiligde) wijze naar de klant versturen. Het bestand zal als een ZIP bestand downloadbaar zijn met de relatiegegevens in Docx (Word) format en daarmee dus leesbaar voor de klant. Daarnaast wordt dezelfde data als XML aangeleverd (deze is computer leesbaar dus hiermee voldoe je aan de dataportabiliteit AVG eis).
De AVG tool is in april beschikbaar. Aan het gebruik van de AVG / AVG Tool zijn kosten verbonden. Zodra de tool beschikbaar is zullen we je hiervan op de hoogte brengen en meer informatie hierover geven. We ontwikkelen de tool uiteraard nog door in de toekomst met extra AVG gerelateerde opties en functionaliteiten mbt recht op inzage, vergetelheid en dataportabiliteit en meer. Deze doorontwikkelingen zijn allemaal inbegrepen in de uiteindelijke prijs.  

Simultaan hieraan ontwikkelen we ook een data transfer tool voor het veilig versleuteld versturen van (grote) databestanden.