john-schnobrich-520022-unsplash.jpg

Accountability en documentatieplicht

  • Korèn geeft de applicatiebeheerder(s) de mogelijkheid om via onze gebruikers analysetools verdachte of vreemde gebruikersactiviteit te monitoren en eventueel de noodzakelijke actie te ondernemen. Korèn stuurt maandelijks een rapport naar de applicatiebeheerder met een gebruiker statusoverzicht. Hierin staat o.a. wanneer een gebruiker voor het laatst heeft ingelogd en het aantal keer dat een gebruiker niet correct heeft uitgelogd. Korèn monitort ongewone server- of netwerkactiviteit via onze realtime monitoring tools. We ondernemen na het vaststellen hiervan indien noodzakelijk actie. In het geval dat de server onbereikbaar is zullen onze medewerkers hier 24 uur per dag binnen twee minuten automatisch van op de hoogte zijn. Hierdoor kan er indien noodzakelijk direct actie worden ondernomen.
    Krijgt je applicatiebeheerder / security officer onze maandelijkse monitoring mails nog niet? Neem contact op met onze Helpdesk als dit niet zo is.

  • Van al onze klanten houden we bij we welke modules er in gebruik zijn en welke licenties er zijn. Dit is een digitale archivering die in realtime automatisch wordt beheerd. Als een licentie dus wordt uitgezet dan verdwijnt deze ook uit deze lijst. Als dit voor een eventuele PIA nodig is kunnen we dit aanleveren. In dit register staan de volgende zaken:

    • Naam en contactgegevens van alle de verwerkingsverantwoordelijke en de vertegenwoordiger van de verantwoordelijke

    • De categorieën die we verwerken per verwerkingsverantwoordelijke. Hier staat een lijst met modules, submodules en meer in de omschrijving. In de verwerkersovereenkomst staat verder wat